Vanaf 4 juli op donderdag Film in ’t Park

Filmliefhebbers, niet getreurd. Tijdens de zomermaanden hoef je niet in een donkere bioscoopzaal te gaan zitten om te genieten van een avondje film. Voor de 3de keer op rij kan je onderuit zakken in het gras van het Torhoutse Ravenhofpark voor een film in open lucht. Telkens op donderdag, van 4 juli tot en met 15 augustus.

Wat is er nu leuker dan op een gezellige zomeravond allemaal samen in openlucht naar een film te kijken? Ook dit jaar kan het terug in Torhout. Er werd opnieuw een breed assortiment aan films gekozen, met toppers voor zowel jong als oud, romantische en komische zielen.

We hoeven niet te wachten tot het donker is, want door het aangepaste scherm kunnen we alles perfect zien met licht. De films beginnen om 20 uur. Breng gerust je eigen stoeltje, dekentje of versnaperingen mee.

Hieronder een overzicht van de films:

  • 4 juli: FC De Kampioenen Forever (3.0)
  • 11 juli: Niet Schieten
  • 18 juli: Up
  • 25 juli: Le Huitième Jour
  • 1 augustus: Cool Runnings
  • 8 augustus: Unbroken
  • 15 augustus: Toy Story 3

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *