BK paardenkoers in Torhout

Op zaterdag 20 juli vindt het Belgisch Kampioenschap Paardenkoersen plaats in Torhout op Renbaan Boszicht, Herderinnedreef 4.

Een spannende sportieve namiddag (vanaf 15 uur) waarbij in verschillende reeksen wordt gestreden naar de befaamde titel. Zo kan iedereen genieten van meerdere draversreeksen, een monté-koers en zelfs een koers met beroepsjockey’s.

Daarnaast wordt er een hevige strijd verwacht tussen de vrouwen in de sachose-worp, door de steun van plaatselijke zelfstandigen zijn er prachtige prijzen te winnen.

Kids

Natuurlijk worden ook de allerkleinsten niet vergeten. In de pauze worden er meerdere “koersjes” georganiseerd waarbij de kindjes met hun pony onder begeleiding van mama, papa of grote broer kunnen deelnemen.
En er is een professionele kindergrimeuse aanwezig om de kinderen om te toveren in hun favoriete tekenfiguur of dier.

Tombola en bbq

Dit alles kan bewonderd worden op een zonnig terras met vriendelijke bediening en heerlijke frisse drankjes. Tevens zijn er prachtige prijzen te winnen in de tombola waaronder een weekend Oostende, heerlijke vleesplanken, een waardebon voor een tatoe en zoveel meer…

Vanaf 18 uur kan er ook en volonté gesmuld worden van een heerlijke zomerse bbq en kan daarna gedanst worden op de afterparty.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *