Miel in de voetsporen van Georges bij TVD

Op 1 januari 2019 werd Miel Pannecoucke officieel zaakvoerder van TVD in Torhout. TVD staat voor Trends in Verf en Decoratie. Hij stapt daarmee in de voetsporen van vader Georges.

TVD in de Noordlaan is een gevestigde waarde in Torhout. Het is de verf- en interieurspecialist bij uitstek. Miel, 23, volgde bedrijfsmanagement en wil de toekomst van de winkel verzekeren. Hij krijgt daarbij steun van zijn ma, Nele Willems. “Daarom kwam er een nieuw logo en een nieuwe website en wordt de winkel ook vernieuwd. Een nieuwe inrichting moet nog meer mensen de weg naar onze toonzaal doen vinden.”

Aanbod

“Wij staan uiteraard bekend om onze verf. We hebben letterlijk voor elke toepassing de gepaste verven, oliën en beitsen. In ons assortiment zitten duurdere en goedkopere verven. Drie leveranciers, Caparol, SPS en Sigma, zorgen voor de nodige kwaliteitsproducten. Zelf hebben we ook een witte muurverf ontwikkeld.”

“Behang, vloerbekleding en raamdecoratie zijn onze andere troeven. We bieden wandbekleding in alle motieven, op stock of uit staalboek. Zeg je vloerbekleding dan spreken we over laminaat, tapijt, linoleum en vinyl. En dan is er nog onze raamdecoratie, gordijnen en zonwering in alle systemen, stoffen en maten.”

“In al deze afdelingen blijft het aanbod hetzelfde of wordt het zelfs groter maar gaan we meer en meer werken met nieuwe, ecologisch verantwoorde producten. Dat is ook zo het geval voor de onderhoudsproducten die we verkopen.”

“Meer aandacht gaan we nog besteden aan onze accessoires, zeg maar decoratiemateriaal als kussens, kaarsen, plaids, meubels…Kortom bij TVD kan je terecht voor heel je interieur.” In 2020 bestaat TVD 50 jaar!

En voor de klussers onder ons…TVD is altijd open! Ook in vakantieperiodes.

TVD Trends in Verf en Decoratie
Noordlaan 12
8820 Torhout
http://tvd-torhout.be/site/
info@tvd-torhout.be
050 21 14 24

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *