Rode Kruis Torhout organiseert gratis een cursus Eerste Hulp

Wil je leren of opfrissen hoe je mensen in nood kan helpen en bijstaan? De cursus leert je op een interactieve en laagdrempelige manier omgaan met verschillende nood- of hulpsituaties. Je leert verschillende zaken van wondzorg tot reanimatie. Daarnaast leer je hulp bieden bij ongevallen en het herkennen van problemen bij veel voorkomende aandoeningen zoals oa. hersenbloeding, epilepsie en diabetes.

Deze Cursus gaat elke maandag door van 19 tot 21 uur. We starten op 16 september tot en met 21 oktober in Villa De Brouckère, ’s Gravenwinkelstraat 5 Torhout. Voor de geïnteresseerden zijn er ook vervolglessen Helper van 28 oktober tot en met 9 december. Indien gewenst kan er deelgenomen worden aan een examen op 16 december (voor vrijwilligers of mensen die een certificaat nodig hebben).

concrete data:

EHBO

 • 16 september
 • 23 september
 • 30 september
 • 7 oktober
 • 14 oktober
 • 21 oktober

HELPER

 • 28 oktober
 • 4 november
 • 18 november
 • 25 november
 • 2 december
 • 9 december

EXAMEN

 • 16 december EXAMEN EHBO en Helper

Inschrijven op voorhand

Voor meer info of vragen contacteer vorming@torhout.rodekruis.be

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *