CVO De Avondschool is nu CVO Scala

Vanaf 1 september werd CVO De Avondschool gefusioneerd met CVO 3 Hofsteden en samen vormen we ‘CVO Scala’. Inschrijven voor ‘De Avondschool’ kan online via http://www.deavondschool.be/ of op het secretariaat in de Rijselstraat 110 in Torhout van maandag tot donderdag tussen 16 en 20 uur.

 

In de afdeling Torhout kun je cursussen Spaans (nu ook een 1ste jaar op donderdagnamiddag!), Frans en Engels volgen op alle niveaus. Er zijn  ook conversatiegroepen voor Spaans (met native speaker!) en Frans!

 

Je kan er ook terecht voor cursussen informatica, fotografie en beeldbewerking, kookcursussen, mode en creatie, fietshersteller, lasser en monteerder. En er zijn ook cursussen Nederlands voor anderstaligen.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *