De Buurderij op donderdag

Op donderdag 12 september werd de Buurderij opnieuw opgestart in Tordale.

Iedereen kan vanaf nu elke donderdag tussen 16 en 18 uur in Tordale (DAK, Bruggestraat 39, Torhout) terecht voor de Buurderij. Dit is een “collect & go” initiatief van verse producten van lokale initiatieven samen met bewoners van Tordale. Je bestelt dus producten en die kunnen dan worden opgehaald op donderdag. Leuk is ook dat er op dat ogenblik ook een bar open is.


Meer info: www.boerenenburen.be


Verantwoordelijke Jurgen Dereepere (Buurderij Tordale): “Welkom in onze Buurderij. Elke week vind je hier lekkere lokale kwaliteitsproducten van boerderijen uit de buurt. Groente, vlees, zuivel, brood, honing, koffiebonen en kruiden: onze Buurderij verkoopt het allemaal. Kom en ontmoet de Producenten en ontdek een nieuwe manier van eten die ook de lokale landbouw ten goede komt. Bovendien eet je ook seizoensgebonden en kakelvers.”

 

One thought on “De Buurderij op donderdag”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *