Car free Day

Op 19 september werden werknemers van het lokaal bestuur gestimuleerd om op een duurzame manier naar het werk te komen (te voet, fiets, met het openbaar vervoer of carpooling). Personeelsleden die zich inschreven voor de actie en zich op donderdag 19 september effectief op een duurzame manier naar het werk verplaatsten, kregen een mooie fietskoeltas cadeau.

Actie fietsenhandelaars voor personeel lokaal bestuur

Op donderdag 19 september startte ook een actie waarbij de personeelsleden van het lokaal bestuur aan een verminderd tarief een fiets kunnen aankopen om zich op een duurzame manier naar het werk te verplaatsen. Hiervoor werden concrete afspraken gemaakt met de plaatselijk fietsenhandelaars. Bij de start van het initiatief kunnen de personeelsleden verschillende soorten fietsen uittesten.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *