Artist talk met Ann Van Hoey

Op zondag 29 september vindt in het Ravenhofkasteel een artist talk plaats naar aanleiding van de tentoonstelling van Ann Van Hoey. Zak om 11 uur af naar de Gobelinzaal en geniet er van een gratis lezing met aansluitend een receptie.

Van zaterdag 7 september tot en met zondag 3 november 2019 verwelkomt het Lokaal Bestuur Torhout niemand minder dan Ann Van Hoey in het Museum Torhouts Aardewerk. Ann is een internationaal gerenommeerde keramiste die er met haar indrukwekkende en uiterst verfijnde werk in dialoog treedt met de verzameling kunst- en sieraardewerk van het museum.

Wil je meer weten over persoon en werk van Ann Van Hoey? Kom dan op zondagvoormiddag 29 september om 11 uur naar het kasteel Ravenhof. Ze vertelt over haar leven als keramiste, de thema’s die ze verwerkt en het niet eenvoudige keramiekproces. Uiteraard is er ook mogelijkheid om vragen te stellen.

We krijgen veel positieve reacties over de bijzonder mooie werken die zij in het Ravenhof tentoonstelt. Veel kenners vragen zich af hoe zij het klaarspeelt om de technische perfectie te benaderen. We kijken dan ook erg uit naar de ongetwijfeld boeiende lezing en hopen op heel wat belangstelling”, aldus schepen van musea Lieselotte Denolf.

De tentoonstelling is te bezoeken van woensdag tot en met zondag van 13.30 tot en met 17.30 uur, dit nog tot zondag 3 november.

Locatie: Museum Torhouts Aardewerk: Ravenhofstraat 5, 8820 Torhout

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *