Spaar voor een fietskoeltas

De leden van Torhout Handelt! en Unizo Torhout verwennen hun klanten tijdens het weekend en de week van de klant. Winkel lokaal en spaar voor een duurzame fietskoeltas.

 

De week en het Weekend van de Klant draait om jou, de klant. Torhout Handelt!, UNIZO Torhout en het lokaal bestuur willen met deze campagne uiteraard ook de handelaars zelf bedanken voor hun inzet voor de klant. De week en het Weekend van de Klant is de ideale gelegenheid om de fysieke winkels, groot of klein, in Torhout een bezoekje te brengen.

Ga op 5 en 6 oktober langs bij jouw favoriete zaken, spaar voor de leuke fietskoeltas en hier en daar vind je zeker nog wat lekkers op de toonbank.

Torhout, dat is slim winkelen.

Praktisch:

  • Met een volle spaarkaart (aankopen bij minimaal 3 verschillende deelnemende handelszaken) en € 5 koop je tot en met vrijdag 11 oktober de handige fietskoeltas bij dienst Ruimte, stadskantoor, Aartrijkestraat 11/B, 8820 Torhout. Openingsuren: ma. tot vr. van 9 tot 12 uur op wo. ook van 13.30 tot 17 uur
  • Een project i.s.m. Lokaal Bestuur Torhout dienst lokale economie, milieu en mobiliteit, Torhout Handelt! en het Marktkramerscomité Torhout.
  • De spaaractie loopt tot 6 oktober of tot einde voorraad fietskoeltassen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *