Spelletjesdag KWB


Op zondag 27 oktober staat de Spelletjesdag van KWB Torhout in zaal de Bosgalm op de kalender.

De spelletjesdag van KWB Torhout Content is een vaste waarde geworden. Tijdens de spelletjesdag krijg je de kans om eens een minder gekend spel te spelen. Je kan met het hele gezin gezelschapspellen komen spelen. De toegang is gratis.

Bart Ameel: “We voorzien een ruim aanbod van gezelschapspellen voor zowel volwassenen als voor kinderen. Zelfs voor de allerkleinsten vanaf 2 jaar. De allernieuwste Haba spellen kunnen er gespeeld worden. Er zijn ook heel wat individuele smart-games om uit te proberen. De collectie van de spellenclub Teen & Tander bevat zowel familiespellen als expertspellen voor de meer ervaren spelers. Deze namiddag is onder de begeleiding van spellenclub Teen & Tander en eigen medewerkers die graag de spellen voor u uitleggen. Dus geen spelregels die je zelf nog moet doorworstelen.”

“De kinderen die de tekening van de spelletjesdag inkleuren en afgeven op de spelletjesdag, maken kans om een gezelschapsspel te winnen. Er worden ook 3 x prijzen verloot onder de aanwezigen.”

De tekening vind je terug op de website van Torhout Content: http://www.torhoutcontent.be/.

Tijdens de spelletjesdag is er ook mogelijkheid om gezelschapsspellen aan te kopen bij de standhouders.
Meer info bij Bart Ameel: 0485 703364 of ameel.bart@gmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *