Sportraad zoekt logo

De raad van sportambassadeurs binnen de stedelijke sportraad is het officiële adviesorgaan voor het sportbeleid van de stad. Recent is de sportraad opnieuw samengesteld. Om die nieuwe aanpak luister bij te zetten, organiseert de sportraad een wedstrijd om een logo voor de sportraad te ontwikkelen.

 

Een aantal nieuwe mensen engageerden zich als sportambassadeur en willen er voluit voor gaan. Zij willen hun voelsprieten uitspreiden in het sportgebeuren binnen de stad, ze willen luisteren naar noden en wensen om via de sportraad tot gefundeerde en gedragen adviezen over het sportbeleid in Torhout te komen. Of het nu gaat over de inrichting van een pleintje of een sportlokaal, over het ondersteunen van verenigingen, het samenwerken tussen clubs, organisatoren, scholen of andere partners, of over de noden van trainers of bestuursleden van clubs… over al deze zaken kan de sportraad advies geven aan het stadsbestuur. Er wordt nagedacht over de clubgrenzen heen in het algemeen belang van de sport in Torhout.

Hiervoor zullen ze geregeld bevragingen organiseren, zullen ze werkgroepen en commissies vormen, zodat de sportraad breed gedragen en gefundeerde aanbevelingen kan uitbrengen naar het lokaal bestuur.

Om die nieuwe aanpak luister bij te zetten, organiseert de sportraad een wedstrijd om een logo voor de sportraad te ontwikkelen.

  • Iedereen kan deelnemen aan de wedstrijd (particulieren, scholen… )
  • Het logo moet gebruikt kunnen worden op alle communicatie van de sportraad (briefwisseling, website, sociale media en eventueel op een gadget of kledij)
  • Gewenst formaat: jpg en/of vectorieel bestand; vierkant of rechthoekig (staand) formaat
  • Het winnende ontwerp is na overhandiging van de prijs vrij van rechten.
  • Ontwerpen kan je indienen bij de sportdienst, sport@torhout.be tot 31 oktober 2019
  • De jury, bestaande uit de raad van sportambassadeurs, zal uit de ingezonden ontwerpen de drie mooiste en meest passende ontwerpen kiezen
  • Aan de indiener van het winnende ontwerp zal een Torhoutbon van 150 euro geschonken worden
  • Aan de tweede en derde geklasseerde ontwerper zal telkens een bon van 50 euro geschonken worden.
  • De winnaars worden bekendgemaakt in de tweede helft van november 2019.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *