Tordale viert gouden jubileum in Lichtervelde

Tordale bestaat 50 jaar en viert dit 1 jaar lang! Naast de hoofdzetel in Torhout, is Tordale ook actief in buurgemeentes Kortemark, Koekelare en Lichtervelde. Op 1 september is het feestjaar gestart met een buurtfeest op alle verschillende locaties.

 

Ook in Lichtervelde, waar Tordale al vele jaren verankerd is met de site Vancoillie en het artistiek atelier De Beelderij, wordt er stevig gefeest.

Tordale pakt uit met een inspiratiedag op 17 oktober 2019. Het evenement vindt plaats in OC De Schouw Tweelindenstraat Lichtervelde, en start om 13 uur.

Naast de sprekers Johan Vandenbussche (Lichterveldenaar en sociaal agoog aan HoGent) en Ann Van den Abeele (VAPH), kan de deelnemer kiezen uit een divers aanbod workshops. Door het gevarieerd programma mikt Tordale op een breder publiek dan enkel de zorgsector.

Fotowand

Nog voor de 50e verjaardag van Tordale werd een heuse fotowand klaargestoomd: 50 beelden die je tonen hoe Tordale was en is.

In september stond “de wand” in het Torhoutse stadskantoor. En pronkt nu ook in  Lichtervelde! De wand is te bezichtigen van 18 oktober tot 8 november tijdens de openingsuren van het gemeentehuis (Marktplaats 2, Lichtervelde). Raadpleeg hiervoor de website http://www.lichtervelde.be/.

Verder staan een Fata Morgana-spektakel, toneelvoorstelling, muziekfestival en verwenmomenten voor de cliënten op het programma.
Zin om mee te vieren? Je vindt alle details van het feestprogramma op de facebookpagina en de website van Tordale: http://www.tordale.be/.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *