Gratis opleiding defibrillator

Bij elke sportaccommodatie in Torhout kan je een automatische externe defibrillator, AED-toestel, vinden. Om mensen met een hartstilstand te redden moeten omstaanders snel en juist kunnen reageren. Direct reanimeren met een AED-toestel verdubbelt de overlevingskansen. Rode Kruis-Vlaanderen geeft opleidingen om een AED-toestel te gebruiken bij reanimatie. In de opleiding leer je een plotse hartstilstand te herkennen en hoe anderen te waarschuwen. Ook herkennen en gebruiken van het AED-toestel komt naar voor samen met het bijstaan van het slachtoffer tot de komst van het hulpteam.

Waar en wanneer?
Dinsdag 29 oktober van 19 tot 22 uur
bovenzaal tribune Velodroom
Woensdag 30 oktober van 19 tot 22 uur
kantine voetbalveld Wijnendale
Inschrijven
Vooraf inschrijven is de boodschap
sport@torhout.be
050 22 11 80

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *