SAR nodigt uit

Naar jaarlijkse traditie organiseert Senioren Adviesraad (SAR) – Torhout het drieluik voor senioren. Dit jaar reeds voor de 36ste maal.

De Senioren Adviesraad bestaat uit voorzitter Gilbert Deroo, schepen Rita Dewulf, Chantal Baert, Erna Christiaen, Emiel Vanthorre en André Vanoverschelde (verontschuldigd) en Secretaris Christelle Demoor.

Hobby- en vrijetijdstentoonstelling

Op zaterdag 9 en zondag 10 november 2019 in Club de B, ’s Gravenwinkelstraat 5, Torhout.
Verschillende exposanten tonen er hun hobby’s.
Club de B is doorlopend open van 10 – 17 uur.
Gratis toegang.

Herfstverbroederingsfeest met kaarting.

Op vrijdag 15 november 2019 vindt in cafeteria Beaurewaert van het WZC Sint-Augustinus, Aartrijkestraat 11/A het herfstverbroederingsfeest plaats. De kaarting is van 13 tot 17 uur.

Seniorenshow met huldiging huwelijksjubilarissen.

De show is de apotheose van het drieluik. Het is een gezellige namiddag voor senioren met optredens, aan een democratische prijs. De geïnteresseerde huwelijksjubilarissen ’70 – 65 – 60 – 50 jaar gehuwd’ worden extra in de bloemen gezet en mogen gratis de show komen bijwonen. Vanuit de SAR-Torhout wordt een geschenk overhandigd, aan de aanwezige ingeschreven jubilarissen.

  • Dinsdag 10 december 2019 om 13.30 uur.
  • Cultuurcentrum de Brouckere, Aartrijkestraat 6, Torhout.
  • Optreden van Chris & Chris – Viviane Steyaert – Annelies Parent
  • Inkom: 6 € – deuren open om 13 uur – gratis tombola.
  • Tickets te verkrijgen in het Stadskantoor, Aartrijkestraat 11/B, Torhout bij dienst burgerzaken, Christelle Demoor, niet op donderdag en zaterdag.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *