Winnaars Plattelandsdag

Op zondag 8 september 2019 was er op de Plattelandsdag een kleur- en tekenwedstrijd van de vereniging voor bedreigde neerhofdieren. Uit de vele kleurplaten en tekeningen werden 10 winnaars gekozen die een haan tekenden of kleurden.

Tekenwedstrijd kinderboerderij

Op zondag 27 oktober vond de prijsuitreiking plaats in de kinderboerderij. Dit zijn de winnaars: kleuren: Kyari Franckx (Schilde), Emiel Dedeene (Torhout) en Emma Metou (Zedelgem); tekenen: Timo Martens (Torhout), Iona De Pril (Ichtegem), Femke Martens (Torhout), Lore Van De Keere (Zedelgem), Vida Tempelaere (Torhout), Jarno Verschoote (Zedelgem) en Mauro Vanoverbeke (Torhout).

 

 

One thought on “Winnaars Plattelandsdag”

  1. Spijtig dat de voornamen door elkaar geschud zijn. Jarno Martens en Iona Martens uit Torhout ( m’n kinderen) zijn iets heel anders geworden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *