(H)Eerlijk ontbijt

Ook dit jaar organiseert Oxfam Wereldwinkel Torhout een (h)eerlijk ontbijt. De opbrengst gaat naar de 11.11.11- actie.

Dit ontbijt, met Fair Tradeproducten, vindt plaats op zondag 10 november van 8 tot 11 uur in Zaal Sparrenhove (Goede Herder).
De inkom bedraagt per persoon 8 euro (kinderen tot 3 j. gratis) en per gezin 30 euro.

Inschrijven kan via telefoon 050/21.68.64 of in de Wereldwinkel (Hofstraat 9) of via e-mail: ww.torhout@gmail.com

Op dit ontbijt vraagt men ook aandacht voor de 11.11.11-campagne “CHANGE MAKERS”.

11.11.11 strijdt tegen onrecht en voor duurzame verandering. Changemakers streven naar een duurzame, leefbare toekomst waarin iedereen een plaats krijgt. Ze doen dat elk op hun eigen manier. Ze strijden tegen ongelijkheid, klimaatverandering, uitbuiting door grote multinationals. Maar het wordt hen moeilijk gemaakt. Steeds meer komt de vrijheid van meningsuiting onder druk te staan. Net daarom zijn deze changemakers belangrijker dan ooit.

Ontdek al de changemakers op 11.be/changemakers..

Op dit ontbijt is er een fototentoonstelling over deze campagne.

Tenslotte is er ook een winkelstand met producten uit de Oxfam Wereldwinkel.

 

 

Over Oxfam-Wereldwinkels

Oxfam-Wereldwinkels maakt mensen bewust van de onrechtvaardige wereldhandel en maakt ze warm voor het eerlijke alternatief. Dit doet de organisatie via publiekscampagnes en door te gaan praten met politici en bedrijven. Achtduizend vrijwilligers helpen eerlijke handel te verspreiden. Ze bemannen hun wereldwinkels, smeden banden met andere organisaties en laten jongeren ontdekken wat eerlijke handel betekent. De kwaliteitsproducten van eerlijke handel die je in de 200 Oxfam-Wereldwinkels vindt, komen van vakmensen die hun werk grondig, in goede omstandigheden en met liefde doen. En dat proef je. Zo bewijst Oxfam dat eerlijke en duurzame handel mogelijk is, zonder dat je je manier van leven hoeft aan te passen.

Oxfam-Wereldwinkel Torhout bestaat sinds 1994 . De winkel in de Hofstraat 9 is open op maandag, dinsdag en donderdag van 16 tot 18 uur, op woensdag van 9 tot 12 uur en van 14 tot 18 uur en op vrijdag en zaterdag van 10 tot 12 uur en van 14 tot 18 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *