Knutselen for life

Knutselen for Life is een warme actie ten voordele van VZW Victor. Deze VZW biedt ambulante mobiele opvoedingsondersteuning aan voor personen met autisme en hun gezin uit de provincie West-Vlaanderen. Vier bevriende koppels, Jan en Mieke, Pieter en Gaëlle, Steven en Lien en Wouter en Eve, staan in voor de organisatie.

WAAROM

Eve Dewaele: “Binnen de Talentenzolder werken we vaak met kinderen/jongeren met autisme al dan niet in combinatie met hun gezin. Vaak verwijzen we door naar VZW Victor voor extra begeleiding. Helaas zijn de wachtlijsten super lang. De leden van het team werken bijna allemaal met mensen met een beperking en/of kinderen/jongeren met ASS. Hetzij in een school, hetzij in een jeugdbeweging, instelling, leefgroep …”
“We komen ook vaak in contact met de familie/vrienden/het gezin achter het kind/de jongere. We vinden het heel belangrijk dat deze mensen de juiste begeleiding krijgen om het leven met hen en voor hen zo aangenaam mogelijk te maken.”

WAAR

De Talentenzolder, Zwevezelestraat 11 in Torhout

WANNEER

Zondag 24 november 2019 van 10 tot 17uur.

HOE

Het knutselen voor de kinderen kost 10 euro. De kostprijs van het materiaal gaat ervan af en  8 euro gaat rechtstreeks in de pot.
De ouders en zussen/broers/oma’s/opa’s/vrienden… kunnen terwijl de kinderen knutselen genieten van een winterbar in de tuin.
Daar kan je genieten van een springkasteel, grime, vuurschaal, braadworsten, marshmallows, visput, soep, glühwein, …
Alle opbrengsten van de winterbar gaan ook rechtstreeks in de pot.
Er worden ook  zelfgemaakte kaartjes verkocht aan een klein prijsje.

Inschrijven vooraf is belangrijk om de dag zelf niet te lang te moeten wachten!

INSCHRIJVEN

Er kan ingeschreven worden door een e-mail  te sturen naar info@talentenzolder.be met de naam en voornaam van uw zoon/dochter en het moment waarop u hen wilt laten knutselen.
Elk halfuur start er een groepje beginnend om 10 uur.

One thought on “Knutselen for life”

  1. Goeiemorgen Eve, graag had ik indien mogelijk Kane ook in geschreven voor 24 /11 om 14 u voor knutselen voor life , zijn broer is er al in geschreven samen met een vriendje en hij had ook graag gekomen . Grtjs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *