Win zondag 1 jaar gratis mosterd!

De 13e editie van de Dag van de Ambachten vindt plaats op 17 november. Ook Mostaard Wostyn zet die dag de deuren van het atelier en mosterdmuseum in de Oude Gentweg 63 in Torhout wagenwijd open. En in samenwerking met Torhoutvandaag kunnen bezoekers van het mosterdmuseum, dat dit jaar 15 jaar bestaat, 1 jaar gratis mosterd winnen of twee verrassingspakketten…mosterd…. Alleen op zondag 17 november…

 

150 jaar Mostaard Wostyn en 15 jaar mosterdmuseum!

Mostaard Wostyn is een ambachtelijke mosterd die nog steeds volgens het originele recept gemaakt wordt, en dit al150 jaar lang!
In 2019 werd overgeschakeld op zonnepanelen om de productie te voorzien van 100% groene stroom.
Piet Wostyn, 5de generatie mosterdmaker, deelt graag zijn passie met u. Hij leidt u persoonlijk rond in zijn atelier. De rondleidingen vinden plaats in groep, om het uur vanaf 10.30 uur. Laatste rondleiding om 16.30 uur.

Het mosterdmuseum, enig in België, viert zijn 15de jaar en is vrij te bezoeken tussen 10 en 17  uur. Het mosterdmuseum werd indertijd opgestart met de hulp van Kiwanis Torhout en verzamelaar Stephaan De Pessemier.

Nieuw mosterdbier

Ter gelegenheid van deze viering wordt een bijkomend mosterdbier voorgesteld, gebrouwen door Stadsbrouwerij ’t Koelschip uit Oostende. Het is een blond bier met een alcoholgehalte van 5°.

De opbrengst van de verkoop van dit mosterdbier zal die zondag gaan naar het goede doel “Pulmonale Hypertensie”. https://test.ph-vzw.be/nl_NL/

Iedereen is van harte welkom op zondag 17/11/19 van 10u tot 17u.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *