OUR MELODY … nieuwe videoclips

OUR MELODY is  de naam van het muziekbandje  van de zusjes Esther en Mirjam Kamps uit Torhout. Goed nieuws want er is nieuw werk van hen.

Zij brengen tweestemmige liedjes onder pianobegeleiding. Hun stemmen blenden harmonieus met elkaar… De muziek is heel puur en uiteraard zeer romantisch. Zij hebben een facebookpagina (our melody)  en ook een  knappe website http://www.ourmelody.be/

Ze stellen hierin hun twee nieuwe videoclips voor. Die kan je hier bekijken: https://www.ourmelody.be/index.php/videos/

U kunt hen o.a. boeken voor de muzikale verzorging van uw receptie, uw eigen gekozen nummers tijdens de huwelijksmis, achtergrondmuziek tijdens de maaltijd of om uw openingsdans een extra dimensie te geven. Alles is bespreekbaar om jullie grote dag nog een tikkeltje unieker te maken! U kunt hen  bereiken via email op info@ourmelody.be en op het volgende telefoonnummer : 0485 836 999 Met de muzikale groetjes van Our Melody.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *