Rodeneuzendag De Wissel

Tordale bestaat dit jaar 50 jaar en om dat te vieren zijn er het hele jaar door festiviteiten. Op 20 december staat het volgende event genoteerd: fata morgana. 50 groepen moeten elk een opdracht uitvoeren en die worden dan voorgesteld in een echte kerstsfeer. Vandaag was het rodeneuzendag en maakte De Wissel een combinatie van die dag met de fata morgana-proef.

Melissa Pauwelyn, leerkracht in Buso De Wissel in Torhout: “Met het 50-jarig bestaan van de voorziening kregen wij 50 verschillende opdrachten in Fata-Morgana stijl. Een van onze opdrachten was: kom in de krant met het cijfer 50 in groen en grijs. We hebben deze opdracht gecombineerd met onze Rodeneuzendag vandaag. Alle leerlingen en leerkrachten gingen in rode kledingstukken naar school. Om onze opdracht te volbrengen, maakten we een grote affiche voor Rodeneuzendag. In de linkerhoek van de affiche ziet u het cijfer 50 in groen en grijs.”

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *