SIS interieur conceptstore

Twee enthousiaste zussen Ann en Mieke Vermeulen  zijn sinds 8 november gestart met een nieuwe pop-up, interieur, conceptstore ‘SIS’ in de Fraeysstraat 2A in Torhout. En… je kan er ook iets drinken…

Ann, 47, is afkomstig uit Zarren, Mieke, 38, uit Waardamme. Die laatste is interieurontwerpster,  Ann is samen met haar man actief in de horeca in Wallonië. “Het is het ideale moment om samen dit nieuw concept in Torhout te brengen”, zeggen de zussen.

“Je kan bij ons terecht voor hippe interieurdecoratie en meubilair, originele leuke geschenkjes, planten, verlichting,… maar ook voor een koffie, warme chocomelk, verse crumble of een dessertbordje, croque uit het vuistje, een streekbiertje, wijntje,…”
Ideaal voor de Kerst- en Nieuwjaarsperiode dus.
Open van dinsdag t.e.m. zaterdag van 10 tot 18 uur.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *