20 jaar Familiezorg

De dienst voor huishoudhulp van Thuiszorg Familiezorg bestaat dit jaar 20 jaar. Naar aanleiding van dit jubileum kwamen alle ca. 200 huishoudhulpen van Familiezorg  samen in Torhout, voor een vormingsmoment en een feestelijk samenzijn.

 

Linda Bonte, directie zorg voor medewerkers, vertelt: “Een nette en gezellige leefomgeving en verzorgde kledij zijn belangrijke voorwaarden opdat mensen met een zorgvraag die thuis verblijven, zich goed mogen voelen. Onze dienst voor huishoudhulp richt zich dan ook tot zorgvragers die tijdelijk of blijvend huishoudelijke ondersteuning wensen. Onze huishoudhulpen staan in voor het onderhoud van de woning en voor de was en strijk. Ook kunnen zij eventueel een kleine boodschap doen.”

 

Wat kleinschalig begon met 15 medewerkers, is na 20 jaar gegroeid tot een niet weg te denken dienstverlening: ca. 200 huishoudhulpen boden in 2018 gedurende bijna 180.000 uren hulp bij 2160 cliënten in de hele provincie. Thuiszorg Familiezorg werft nog permanent nieuwe medewerkers aan en staat ook in voor een degelijk vormingspakket voor haar huishoudhulpen.

 “Wie een passie voor mensen heeft, netheid belangrijk vindt en werk dicht bij huis zoekt, kan gerust even langskomen op onze infodagen voor huishoudhulpen in onze regiohuizen”, geeft Linda Bonte nog mee. “Geïnteresseerden krijgen er alle info over de opdracht en kunnen meteen solliciteren als ze dat wensen”.

Op maandag 16 december gaat een infodag door in Brugge, en op donderdag 16 januari 2020 in alle andere regiohuizen van Thuiszorg Familiezorg. Meer details zijn te lezen op http://www.familiezorg-wvl.be/.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *