Eerste editie KOSMOS markt

Dit weekend gaat de eerste editie van de KOSMOS markt door in het Diocesaan Dienstenhuis Groenhove in Torhout. Je kan er een leuk en vernieuwend aanbod vinden van 23 creatieve ondernemers uit West-Vlaanderen. Daarnaast worden knutsel- en yogaworkshops aangeboden. De toegang is gratis.

De KOSMOS markt neemt z’n plekje in op 13 december van 13 tot 20 uur, op 14

december van 10 tot 19 uur (gesloten tussen 12.30 en 14 uur) en op 15 december van 13 tot 18 uur. In hetzelfde centrum kan je dit weekend tevens de boekenmarkt van Lannoo en de tentoonstelling AHA, een samenwerking tussen 4 kunstenaars en Dominiek Savio, vinden.

Het is de eerste editie van de markt die inspeelt op de laatste trends. Jarenlang werd inhet centrum een traditionele kerstmarkt gehouden waarbij er bier en kerstartikelen werden verkocht. Dit jaar zijn de creatieve ondernemers aan zet met hun handgemaakte artikelen. Je kan op de markt een divers aanbod vinden: snoepgoed, speelgoed, ecologisch, kledij, etc. Een atypisch event waar je de leukste pakjes voor onder de kerstboom kunt shoppen.

Naast de fysieke markt worden er ook workshops gegeven. Enkele daarvan zijn yoga workshops, gegeven door Eveline Verhaeghe. Zij neemt de kapel voor één keer in gebruik als yogaruimte, een unieke belevenis.

Adres

Diocesaan Dienstenhuis Groenhove Torhout
Bosdreef 5 – 8850 Torthout

KOSMOS markt

www.kosmosmarkt.be

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *