Kerstevenement ‘Ravenhof’

Op zaterdag 14 en zondag 15 december vindt voor de tweede keer het Kerstevenement ‘Ravenhof’ plaats. In diverse standen worden ambachtelijke producten verkocht en je vindt er foodtrucks en nog veel meer. Telkens vanaf 10 uur tot…

Plaats van het gebeuren is de Hoedemakersstraat, Nieuwstraat en Ravenhofstraat.

Huis van de Kerstman

Topper in  het geheel wordt het Huis van de Kerstman in het Ravenhofkasteel. Dat huis werd aangekleed door Fleur van Puur Fleur. Joris Denoo brengt er het kerstverhaal ‘Het kind van de rekening’ en het vocaal ensemble Con Pasion zingt er kerstliederen.


De Kerstman is vergezeld van een echte kozak en alle kinderen krijgen een goodiebag, gesponsord door Tureluur en gevuld in Tordale. Ze kunnen deelnemen aan een tekenwedstrijd die dan weer ondersteund wordt door Shoe Kids. Willen ze op de foto met de Kerstman, dan is er fotograaf Jan Bolle.
Verder is er nog een muziekorgel, een arrenslee, een springkasteel en een heus vuurspektakel als afsluiter.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *