Jump Kinderspeeldorp op 26 december

De werkgroep ‘Torhout fietst tegen kanker’, de jeugddienst en de sportdienst van Torhout en het lokaal Bestuur Torhout toveren De Mast en de sporthal voor één dag om tot een indoor speelparadijs. Dit op donderdag 26 december en ten voordele van Kom op Tegen Kanker.

Talrijke springkastelen van Thomas Jump Springkastelen staan garant voor enkele uren speelplezier. Ouders en grootouders komen er gratis in en zijn van harte welkom in de gezellige bar. Naast verfrissende drankjes kan je ook smullen van heerlijke pannenkoeken. Een echt feest dus!

Gezinnen die zich willen amuseren en ondertussen het goede doel steunen, zijn van harte welkom om zich eens goed uit te leven.

Vanuit Torhout neemt men reeds enkele jaren deel aan de 1000 km voor Kom op tegen Kanker. Per ploeg betalen ze 5000 euro om te investeren in onderzoek naar een betere behandeling tegen kanker. Om geld in zamelen voor die ploegen, organiseren ze verschillende activiteiten.

PRIJS
= 6 euro voor kinderen tussen 3-12 jaar
= gratis voor alle anderen (mama’s & papa’s)
Smul van een lekkere pannenkoek in onze bar.
Plaats: De Mast, Industrielaan
Tijd: van 10.30 tot 17.30 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *