De Vondeling en de Weduwenclub

Eind januari staat De Vondeling opnieuw op de planken. Het gezelschap brengt dan De Weduwenclub.

Jacques, de echtgenoot van Paula, overlijdt onverwachts na een dramatisch dom “accident de sjasse”. Zijn weduwe blijft kinderloos en alleen achter. Gelukkig kan ze direct rekenen op de steun en ervaring van haar 2 boezemvriendinnen Marceline en Annie, die zelf ook al jaren weduwe zijn. Maar dan krijgt ze bezoek van Mireille en ontdekt ze dat haar man meer dan 30 jaar een groot geheim met zich meedroeg. Het leven van Paula wordt ondersteboven gegooid. Gelukkig weet de nieuwe “weduwenclub” meteen van aanpakken.
Een verhaal over mannen en hun goede en slechte kanten, erfenissen en  geblokkeerde rekeningen, diëten en snoepen, verliefd worden, van den andere kant zijn, turnoefeningen, seksfilmpjes, “Picongskes”, literaire prijzen, goeie marchandisse en schoon alaamen nog veel meer!

Genre:
Pittige “Franse komedie”

Spelers:

Raoul Callewaert, Lize Demets, Jean-Michel Derous, Tine Hansebout,

Cathy Legley, Evelyne Lagrou, Ellen Verrecas en Martine Werbrouck

Speeldata:

25-29-31 januari en 1 februari 2020 om 20u in CC de Brouckere

(Aartrijkestraat 6, 8820 Torhout)

Tickets via:

www.ticketwinkel.be (10)

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *