Livestreaming meerjarenplanning

In de gemeenteraad van 16 december ll. werd het meerjarenplan 2020-2025 goedgekeurd. Woensdag 15 januari a.s. om 20 uur wordt in het Cultuurcentrum de Brouckere dat meerjarenplan voorgesteld aan allen die van nabij hieraan meegewerkt hebben. Dat zijn onder andere de deelnemers aan de wijkgesprekken, de leden van de adviesraden, de participanten aan de diverse bevragingen …

Heb je interesse om deze voorstelling van de meerjarenplanning via livestreaming bij jou thuis te volgen dan kan dat via: www.torhout.be/livestream-meerjarenplanning (url vanaf eind deze week beschikbaar).

Tussen 20 en 24 januari valt de brochure ‘Torhout voor en door mensen, een toekomstplan voor de stad’ in alle brievenbussen van Torhout. De integrale tekst en bijlagen van de meerjarenplanning zijn te vinden onder: https://www.torhout.be/meerjarenplanning-lokaal-bestuur

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *