Verkeershinder en omleidingen

Huidige, tijdelijke werken en innames van het openbaar domein met hinder op het verkeer.

Nieuwstraat afgesloten (t.h.v. Oostendestraat)

Van 23 t.e.m. 27 januari 2020 wordt de Nieuwstraat afgesloten voor verkeer voor het uitvoeren van een rioolaansluiting i.o.v. Fluvius. Hierbij wordt een omleiding voorzien via de Karel de Ghelderelaan, Kortemarkstraat, Rijselstraat, Zuidstraat.

 

Oostendestraat afgesloten t.h.v. nr. 20

Op 21 januari 2020 wordt de Oostendestraat, tussen Nieuwstraat en Fraeysstraat, afgesloten voor verkeer i.f.v. bouwwerken. Een omleiding wordt voorzien via de Nieuwstraat.

Groene 62 (Oude spoorwegbedding tussen Warandestraat en Steenveldstraat) afgesloten voor fietsers.

Vanaf 24 januari t.e.m. 28 februari 2020 worden werken uitgevoerd in functie van verlichting i.o.v. Fluvius. Fietsers worden omgeleid via de Warandestraat, Heidestraat, Hillestraat, Steenveldstraat en omgekeerd.

Sint-Jozefstraat tijdelijk eenrichtingverkeer

Vanaf maandag 20 januari 2020 wordt in de Sint-Jozefstraat eenrichtingverkeer ingelast, voor uitvoeren van de bouwwerken van de school. Deze werken hebben een grote impact op het huidige 2-richtingverkeer, waarbij het noodzakelijk is om naar eenrichtingverkeer over te stappen met gesloten richting vanaf de rotonde. Hierbij wordt een omleiding voorzien via de Bruggestraat, R34 en Keibergstraat voor de gesloten rijrichting. Fietsers en voetgangers worden omgeleid via de wandelpaden van de nabije begraafplaats. Het eenrichtingsverkeer blijft behouden tot aan het bouwverlof. (meer info)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *