Wil jij als vrijwilliger aan de slag?

‘Torhout Vrijwilligt’ is een vrijwilligersloket, georganiseerd vanuit het Lokaal Bestuur Torhout, waar iedereen zich kan aanmelden om samen op zoek te gaan naar het perfecte vrijwilligerswerk.

Ook zet men in op buddywerking. Buddy’s met goeste tonen iemand de weg in onze stad, gaan met iemand een kopje koffie drinken, helpen een anderstalige nieuwkomer Nederlands oefenen…

Misschien hebben ze ook iets dat jou aanspreekt:

  • Heb je een hond, maar zit een dagelijkse wandeling er niet meer in? Een enthousiaste vrijwilliger met een hart voor dieren helpt je graag!
  • Zin om met iemand in sociaal isolement regelmatig eens een kopje koffie te gaan drinken, een kleine wandeling te doen of gewoon wat te kletsen?
  • Ben je een jonge gast en heb je zin om met een anderstalige jongere op stap te gaan, Torhout te leren kennen en in contact te brengen met andere jongeren? Dan ben jij diegene die we zoeken!
  • Een aantal mensen met een beperking komen bij ons langs met de vraag naar een buddy: iemand die bij hen eens binnenspringt, samen pannenkoeken bakt, een praatje slaat…

 

‘Goeste’ om als vrijwilliger of als buddy aan de slag te gaan? Check dan http://www.torhoutvrijwilligt.be/, volg de facebookpagina www.facebook.com/torhoutvrijwilligt, of spring eens binnen in het vrijwilligersloket, want ze hebben nog heel wat meer in petto! Het vrijwilligersloket vind je in de Aartrijkestraat 11/A, en is open op dinsdag van 9 -12 uur en op donderdag van 13.30 – 16 uur, of neem contact op via vrijwilligers@torhout.be of 050 22 12 33.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *