NaGeBa 5 jaar en festival

“Na vier keer de NaGeBa-beurs te hebben georganiseerd gaan we ter ere van het 5-jarig bestaan van NaGeBa in 2020 voor een echt feestgebeuren: de NaGeBa-Festifair.  Naast de gekende beurs gaat er op zondag 29 maart 2020 een heus festival door in Dienstenhuis Groenhove in Torhout.” Aan het woord Andy Vanbeveren van Boventoon, de drijvende kracht achter beurs en festival.

“Ik zag, na de opstart van mijn relaxatiecentrum Boventoon, in de Landstraat in Torhout, in 2010, al snel in dat de nood aan ontspanning, aan menselijke ontmoeting en vorming groot was.”

“Vanuit die nood ontstond het idee om een holistische gezondheidsbeurs te organiseren. Een Boventoon-beurs leek ons nogal eenzijdig, en de naam NaGeBa, wat staat voor NAtuurlijk en GEzond in BAlans, werd geboren. Een naam die het grote geheel volledig kon dekken. De eerste NaGeBa-beurs vond plaats in 2016. En sedertdien wordt deze jaarlijks georganiseerd.”

“Sedert 2017 is NaGeBa tevens de organisator van groepsactiviteiten, zoals yoga, dans, ligconcerten, vorming, informatieve lezingen, workshops en andere ont-moetende activiteiten. Zowel voor groepsactiviteiten van externe docenten, als van de groepsactiviteiten aangeboden door Boventoon. Zowel in de zaal van relaxatiecentrum Boventoon, als op locatie in heel Vlaanderen én Nederland.”

NaGeBa wil ook een communityplatform zijn

“Een communityplatform dat mensen verenigt, op een bewuste manier én met oog voor de planeet waar we mogen leven. Een plek waar iedereen authentiek kan en mag zijn, elk uniek op zijn of haar eigen manier. Een plaats waar gelijkgestemden elkaar kunnen vinden, in verbinding met jezelf én met de ander . We willen niet alleen mensen rust aanbieden, maar ook de balans helpen vinden tussen hart en hoofd, emotie, lichaam en geest. Op een uitnodigende manier een plaats zijn waar mensen zich kunnen ontplooien, met respect voor eigenwaarde en kwaliteiten. Een plek waar het ontwikkelen van talenten en je passie uitdragen, gestimuleerd wordt.”

29 maart: NaGeBa-Festifair

“De ganse dag zijn er concerten, yogasessies, danssessies, workshops, lezingen én… een afdeling voor de kinderen. Heel wat bekende namen staan op het programma.”
“Bijzonder aan ons festival is dat we het aantal deelnemers beperken tot 250 mensen. Zodoende krijgt elke festivalganger de ruimte én de mogelijkheid om aan alle geplande activiteiten deel te nemen.”

“We voorzien een Early Bird ticket zodat je kan genieten van een vroegboekkorting. En… dat je zeker bent van je plaatsje. Want, volzet is volzet. We kiezen echt voor kwaliteit, niet voor kwantiteit. Boek nu: https://nageba.eu/yoga/29-03-early-bird-ticket-volwassene-nageba-festifair-torhout
en je hebt meteen toegang tot het volledig festival én de beurs.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *