Nationaal kampioen dressuur

De ponyclub Sint-Rembert bestaat sinds 1981. Dus de vereniging is nu bijna 39 jaar oud en beleefde eind 2019 een historisch moment! Voor het eerst werd één van de leden of een groep nationaal kampioen, een groep van 8 ponyruiters deed dat in dressuur, de klasse Licht. Ponyclub Sint-Rembert behoort tot LRV, de Landelijke Rijvereniging. LRV telt niet minder dan 13.000 leden en is in meer dan 440 verenigingen actief over het ganse Vlaamse land.

Werden ‘Nationaal kampioen 8-tal Pony dresseur klasse Licht’ onder leiding van commandante Ilse Diopere:

  1. Lore Schoonbaert
  2. Majella Stubbe
  3. Sita Devolder
  4. Jarno Vanwalleghem
  5. Arne Van Massenhove
  6. Maité Vansieleghem
  7. Emma Degroote
  8. Julie Schoonbaert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *