Zeg het met bloemen

Ik heb het gedaan…Getelefoneerd naar Fleur van Puur Fleur. Schitterende naam toch voor een zaakvoerder van een bloemenwinkel… Of ze thuisleveringen deed? Natuurlijk doe ik dat zei ze. En dus leverde ze een heerlijk boeket bloemen aan de deur. Niet mijn deur… Een verrassing. Bedankt. Geeft kleur aan het leven…

Fleur: “Dag lieve klanten, Wij moeten onze winkel sluiten tot 5 April. Nu we met ons allen van thuis uitwerken, is het tijd om je bureel of leefruimte wat geurig en fleurig te maken in deze lenteperiode. ”
“Jullie moeten de deur niet uit, wij komen tot bij jullie!”
“Bel me op het nr 050 69 41 46. ”
“Wij komen met een happy boeketje, flowerbox (bloemstuk) of onze leuke en creatieve paaseieren tot bij jullie.”

“PS. Vergeet de jarige niet de komende weken!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *