Morgen live sporten met de sportdienst

De sportdienst van Torhout blijft niet bij de pakken zitten en biedt elke week op dinsdag en donderdag live beweegsessies online aan. Morgen, donderdag 26 maart, om 10 uur staat de volgende sessie op het menu.

Sportfunctionaris Sofie Senaeve: “Blijven bewegen en sporten is van groot belang tijdens de corona tijden.  Daarom organiseert de sportdienst van Torhout wekelijks wat live beweegsessies met eenvoudig materiaal.  Donderdag om 10 uur is er terug live les.  Enige wat je nodig hebt is een bal en wat ruimte! En misschien ook een flesje water…”

 #blijfsporten #fitblijven #SportInTorhout #Sportersbelevenmeer

Meedoen? Surf dan om 10 uur naar : https://www.facebook.com/sportdiensttorhout

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *