De boekhouder belt

Heel wat bedrijven en zelfstandigen blijven in deze zware tijden toch doorwerken en dus…moeten ook boekhouders, fiscale bureaus en accountancykantoren verder werken. Dat doet ook Fiscaal Bureel Vandevyver & Delie uit de Bruggestraat.

Luc Delie: “Ook voor ons is het even aanpassen. Bureel heringericht zodat iedereen voldoende afstand van elkaar heeft en ook ten opzichte van de klanten zijn we heel voorzichtig. Het is momenteel ten sterkste aangeraden om fysiek contact tussen personen tot het meest noodzakelijke te herleiden. Hoewel we iedereen altijd een persoonlijke service willen aanbieden vragen we om ons zoveel mogelijk telefonisch te contacteren of per e-mail en om het persoonlijk contact even te willen reduceren.”

“Om de klanten bij te staan sturen we nieuwsbrieven waarin alle laatste ontwikkelingen in verband met het coronavirus zijn opgenomen. Wij blijven uiteraard alle premies en maatregelen die genomen worden voor zelfstandigen en werkgevers opvolgen.”

“En als speciale service telefoneren we nu zelf naar de klanten om hen uit te leggen hoe hun situatie is. Het is ook de taak van een fiscaal bureel om elke klant individueel en optimaal te begeleiden doorheen deze moeilijke tijden.”

 

 Fiscaal bureel Vandevyver & Delie
Bruggestraat 106
8820 Torhout
050 22 12 88
info@delievdv.be
www.delievdv.be

 

De Vlaamse Overheid heeft een hulplijn waar u terecht kunt met uw vragen rond de Corona crisis.U kan er naar bellen of Whatsappen : 0800 / 20 555

Zie ook : https://vlaio.be/nl

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *