Torhoutvandaag steunt handelaars

Torhoutvandaag geeft de kans aan alle winkeliers, handelaars, bedrijven om gratis gebruik te maken van facebook torhoutvandaag (die bijna 6000 likers en volgers telt)  om jullie nieuws in verband met jullie activiteiten tijdens deze coronacrisis door te geven. Zolang de beperkende maatregelen voor handel gelden, ondersteunt torhoutvandaag gratis via facebook torhoutvandaag het economisch gebeuren in Torhout.

Dat kan door een uitnodiging te sturen naar facebook patrickdemarest en facebook torhoutvandaag met de vraag om uw facebookpagina te liken en te volgen. Op die manier kan ik volgen wat er in uw zaak gebeurt. Posten jullie iets op facebook dan kan ik dat automatisch ook op torhoutvandaag delen.
Het is uiteraard ook altijd interessant om een e-mail te sturen naar patrickdemarest@scarlet.be als u iets gepost hebt op facebook.
Nog dit: facebook torhoutvandaag heeft een gemiddeld bereik van 30à 40.000 met uitschieters tot 66.000. Dus zeker de moeite waard.

Voor de partners van Torhoutvandaag komt daar uiteraard ook nog ondersteuning via de website bij en zij mogen op elk ogenblik beroep doen op Torhoutvandaag.

Ik wens alle zelfstandigen, winkeliers, handelaars, bedrijfsleiders en vrije beroepers succes toe in hun strijd tegen het coranavirus.
En Torhoutvandaag duimt voor iedereen die de strijd aangaat met het virus. Op de barricades of achter de schermen of gewoon door de opgelegde maatregelen te respecteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *