Helder haalt ook was op

Christophe Dufoort, zaakvoerder van Technics@Home, mag zich sedert november 2018 ook zaakvoerder van Wassalon Helder noemen. Dat wassalon is gelegen in de Karel de Ghelderelaan 2, naast de strijkcentrale en in het zelfde gebouw als Cassa Carla. “Wij investeren regelmatig in vernieuwing”, zegt Christophe die in de Aartrijkestraat woont. Nieuw is in elk geval zijn initiatief om in deze coronatijden, op afspraak, de was thuis op te halen en terug te leveren bij 65-plussers. “Bij gezonde mensen uiteraard”, voegt hij eraan toe.

 

Helder is helder

Christophe: “Één van onze sterke troeven is dat onze machines draaien op zeer zacht leidingwater van 7f° wat als troef heeft dat de klanten minder waspoeder dienen te gebruiken om hetzelfde resultaat te hebben.”

“Wij dragen netheid en kwaliteit hoog in het vaandel, sinds de eerste maatregelen in verband met het coronavirus is het voor ons nooit echt duidelijk geweest of wassalons nu wel of niet mochten open blijven.”

“Op Vrijdag 19 maart werd dat echter duidelijk via een ministerieel besluit: wassalons dienden open te blijven om de mensen die geen wasmachine hebben toch nog de mogelijkheid te geven hun kleren te wassen. Na enkele aanpassingen hebben we onze zaak terug geopend op zaterdag 21 maart.”

Extra maatregelen

“We hebben uiteraard zoals vele andere handelaars, de nodige extra maatregelen getroffen.

Er staat ontsmettingszeep en het is verplicht om de handen te ontsmetten bij het binnenkomen en het verlaten van de zaak.”

“Er mogen ook maar maximum 2 personen tegelijkertijd in onze zaak.”

“De wachtbanken zijn verwijderd om samenscholing en dicht contact te vermijden, evenals de plooitafels die momenteel niet gebruikt kunnen worden.

En onze zaak en de toestellen, worden 2 maal per dag  volledig ontsmet, wat vroeger 1 maal ‘s avonds gebeurde.”

Ophaaldienst 65+

“Naast de extra veiligheidsmaatregelen in het salon, gaat Christophe nu ook was ophalen en terugvoeren bij 65-plusers. Uiteraard alleen bij gezonde mensen”, voegt hij eraan toe. “We doen dat omdat dat echt de risicogroep is. Een extra service dus voor hen. Zo moeten ze de deur niet uit en hoeven ze nergens te zitten wachten.”

Helder
Karel De Ghelderelaan 2
8820 Torhout
Tel. Christophe: 0473 96 20 61
De facebookpagina >> https://www.facebook.com/WassalonHelder
De website >> www.wassalonhelder.be

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *