Nieuwe spelers Torhout KM

Nu de competitie officieel beëindigd werd, behalve in de profreeksen 1A en 1B, is het officieel zeker dat Torhout KM ook volgend seizoen in derde amateur (A) speelt. En meteen komt de club ook nog met wat transfernieuws.

De 21-jarige Francis Cathenis (06/05/1998) komt over van R. Knokke FC waar hij nog een contract had tot 2021. De linkerflankverdediger begon met voetballen in 2003 bij de jeugdwerking van KSV Oostkamp. In 2007 trok de Blankenbergenaar naar Cercle Brugge KSV waar hij in 2019 einde contract was en een tweejarig contract tekende bij het ambitieuze Knokke. Dit werd nu in onderling overleg verbroken om naar KM te komen.

De 17-jarige Tibo Margo (07/08/2002) komt over van de U18 van KSV Roeselare waar hij dit seizoen alle wedstrijden speelde. De Torhoutenaar trok in 2007 voor het eerst zijn voetbalschoenen aan bij Torhout KM. In 2009 trok de flankaanvaller naar de jeugdwerking van Cercle Brugge KSV om daarna in januari 2015 naar KSV Roeselare te trekken.

Pär Vervalle

En als derde wordt opnieuw een speler uit de eigen jeugdwerking naar de A-kern overgeheveld. De 20-jarige Pär Vervalle (17/02/2000), een speler die best tot zijn recht komt centraal op positie 8 of 10, speelt sinds 2015 bij de U16 van KM waar hij dit seizoen als belofte al eens mocht proeven van de A-kern op Zele en er zelfs scoorde. Daarvoor speelde hij drie jaar bij de jeugdwerkingen van zijn woonplaats Zeebrugge waar hij in 2005 begon, twee jaar Cercle Brugge KSV, drie jaar KV Oostende en 1 jaar SK Eernegem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *