Peter versloeg het coronavirus

Soms lijkt het ver van ons bed…dat coronavirus. Maar voor Torhoutenaar Peter Blondeel (56) was het dat niet.  Covid-19 kreeg hem te pakken. Tien dagen verbleef hij in AZ Delta Torhout. Niet op intensive care maar hij werd toch zuurstof toegediend. “Toen de dokter me vorige week zondag zag, vreesde hij voor mij”, zegt Peter.  Maar gelukkig spartelde Peter er doorheen en zo mocht de ex-voetballer van onder andere DK Torhout op maandag 31 maart het ziekenhuis verlaten. Er resten hem nu nog twee weken volstrekte quarantaine thuis. Langs deze weg wil hij ook iedereen bedanken die met hem meeleefde en die voor hem zorgde. Hij wenst iedereen sterkte in de strijd tegen dit vreselijke virus.
In AZ Delta Torhout verbleven op 31 maart 15 coronapatiënten.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *