Geen stadsactiviteiten in april en mei

Naar aanleiding van de federale maatregelen blijven alle vrijetijdsdiensten gesloten t.e.m. 19 april (met een mogelijke verlenging tot 3 mei). Om het aantal besmettingen ook na die data tot een minimum te beperken, heeft het lokaal Bestuur beslist om alle activiteiten en evenementen georganiseerd door het lokaal bestuur of die plaatsvinden in infrastructuur van de stad in april of mei, te annuleren.

Er zijn voorlopig geen federale maatregelen die de privé-organisatoren verplichten om het voorbeeld van de stad te volgen. Lokaal Bestuur Torhout vraagt de andere organisatoren om goed na te denken of de in april en mei geplande activiteiten en evenementen noodzakelijk zijn en niet uitgesteld kunnen worden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *