Torhout KM nieuws

Nog twee spelers toegevoegd aan de kern voor 2020-2021 van Torhout KM.

De 23-jarige Diego Seron (14/04/1996) werd weggehaald bij het pas gedegradeerde VW Hamme dat hoogst waarschijnlijk onze reeksgenoot zal worden volgend seizoen. De linksvoetige centrale verdediger trok op zijn zesde levensjaar de voetbalschoenen aan bij Veurne. Na een half jaar trok hij al naar KVV Coxyde waar hij al snel werd weggeplukt door Club Brugge KV. Bij blauwzwart werd hij jeugdinternationaal bij de U15 en als kapitein van de U17 werd hij daar op zijn beurt weggeplukt door stadsrivaal Cercle Brugge KSV. Bij de vereniging speelde hij bij de beloften en mocht hij ook proeven van het A-elftal, maar wegens de niet rooskleurige financiële situatie toen vertrok hij naar KV Oostende waar hij ook bij de beloften speelde maar meetrainde met de A-kern. Daarna speelde hij in tweede amateur divisie één seizoen bij Racing Gent en de laatste twee seizoenen bij VW Hamme.

De 18-jarige Oliver Desitter (05/05/2001) die op 4-jarige leeftijd begon bij de jeugd van KV Oostende ging later voor vijf jaar naar Club Brugge KV. Nadien keerde hij voor twee seizoenen terug naar KV Oostende waarna hij voor één jaar naar KVV Coxyde trok en in 2018 bij onze IPU19 terecht kwam. Hij trainde toen al mee met de beloften waar hij ook enkele keren mocht meespelen. Dit seizoen kon de Oostendenaar die het best tot zijn recht komt op positie 8 trainer Didier Degomme overtuigen om aan te sluiten bij de A-kern.

Andere beloften gaan in de voorbereiding ook de kans krijgen om zich te bewijzen, tijdens het seizoen zullen telkens een tweetal beloften met de A-kern mogen meetrainen om zo ook van het grote werk te proeven.

We wensen Diego van harte welkom in onze club en wensen hem net als Oliver veel sportieve successen toe!

Normaal gezien zit het werk van de sportieve cel er nu op en is de kern met 23 spelers compleet tenzij er zich nog een opportuniteit voordoet.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *