Geen helikopter… win dan!

De befaamde helikopter van VTM/HLN heeft dan uiteindelijk toch niet over Torhout gevlogen. Heel wat Torhoutenaars hadden nochtans hun best gedaan. Torhoutvandaag wil hen een hart onder de riem steken.

(Foto Leen Tanghe)

Win Waardebon Origin’O 50, 30 of 20 euro

Stuur een foto van de versieringen of slogans die je hebt aangebracht op of rond je woning. Doe dat via Messenger/chat torhoutvandaag. Zet er ook je naam bij. Wij plaatsen de foto op fb torhoutvandaag. Je liket de pagina en uiteraard ook je eigen foto. De foto die het grootste bereik haalt, wint. De winnaar ontvangt een waardebon van Origin’O (uw biobuurtwinkel in de Industrielaan 3) ter waarde van 50 euro, nummer twee is goed voor een waardebon van 30 euro en nummer drie voor een waardebon van 20 euro.

Stuur je foto’s ten laatste door tegen dinsdag 7 april om 18 uur. Wij plaatsen ze dan in een beweging op fb torhoutvandaag. De wedstrijd loopt tot en met zondag 12 april 20 uur (Pasen). Winnaars worden bekend gemaakt op maandag 13 april.

Succes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *