Paaseitjes voor zorgmedewerkers

Caritas West-Vlaanderen levert,  in samenwerking met Chocolatier Dumon uit Torhout en 16 zorgvoorzieningen, maar liefst 3253 paaseitjes voor zorgmedewerkers. Het was directeur Pieter Billiet van Caritas West-Vlaanderen  die dit creatieve idee verspreidde binnen het netwerk van zorgvoorzieningen. “Via deze actie is het mogelijk om de vele zorgmedewerkers een hart onder de riem te steken in deze moeilijke tijden. Dit zowel binnen de woonzorgcentra, psychiatrische ziekenhuizen alsook de voorzieningen voor mensen met een beperking.”


“In totaal nam de opdracht een kleine week in beslag en kon Jelle Descamps zaakvoerder Dumon, 3 medewerkers uit tijdelijke werkloosheid terughalen. Want het proces is wel iets arbeidsintensiever, zo moeten ze de boodschappen in de eitjes leggen en de 2 helften nadien samen smelten.”

Op maandag 6 april gingen de eerste paaseitjes de deur uit bij Dumon.

Zie meer:

corona4.jpg
corona5.jpg
corona6.jpg
corona9.jpg
corona10.jpg
corona11.jpg
corona1.jpg
corona2.jpg
corona3.jpg
corona4.jpg
corona5.jpg
corona6.jpg

(c) Apriotief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *