Nieuws uit het Houtlandinstituut

Dat het Houtlandinstituut een sportieve school is, wisten we al langer. Op het West-Vlaamse kampioenschap tafeltennis in Zwevegem, een tornooi georganiseerd door de stichting Vlaamse Schoolsport, wisten deze leerlingen een medaille binnen te halen: Iris Vanoverschelde uit 1 B behaalde goud in haar categorie, Cindy Lebrun en Nina de Schepper (allebei uit 4 Handel) bemachtigden respectievelijk zilver en brons.

Afb 00001

Ook de leerlingen van het zesde jaar BSO verdienen een pluim. Zij wonnen de wedstrijd ‘PAV-aBSOluut!’. De bedoeling was om in een videoclip de waarde van het vak PAV (Project Algemene Vakken) weer te geven. De videoclip wordt nu professioneel opgenomen en voorgesteld op 30 april.

Afb 00001

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *