Grootschalig reëel en digitaal applaus

 Op 18 mei om 12 uur stipt nam GO! scholengroep impact het initiatief voor een  grootschalig reëel en digitaal applaus.  Een ode van de personeelsleden van ruim 40 scholen en de centrale diensten van impact aan elkaar, maar ook aan het ondersteunend, coördinerend en onderwijzend personeel in het algemeen, over scholen en schoolmuren heen. Bovendien was het voor de deelnemers ook een manier om elkaar een hart onder de riem te steken of collega’s gewoon even terug te zien.

Klik op de foto en bekijk het filmpje van Eureka Torhout.

Wim Van Kerckvoorde, algemeen directeur van scholengroep impact: “De fysieke lessen zijn vandaag voor veel leerlingen en leerkrachten hervat, de online lessen gaan door. Dat kan maar door de inzet van velen; het onderwijzend personeel, de preventieadviseur, het ondersteunend personeel, de raad van bestuur…: we hebben de voorbije tijd manieren gevonden om met elkaar in contact te staan, elkaar te motiveren en – althans voor bepaalde leerjaren – toe te leven naar dit moment van heropstarten. Dit totaalinitiatief is gegroeid vanuit de gedachte dat we absoluut een signaal van waardering wilden geven aan ons onderhouds- en poetspersoneel: voor hen zijn het heel drukke tijden met het schoonmaken, desinfecteren, prepareren. Wat zij hebben gedaan en doen, is zó belangrijk. Gaandeweg hebben we deze doelgroep uitgebreid omdat we beseffen: we doen dit allemaal samen. Dus: vanachter een scherm of vanachter een mondmasker: respect is meer dan verdiend en daarom nemen wij dit ruime initiatief!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *