“Niemand verkleedt zich nu”

En dan mag je je winkel opnieuw opendoen maar dan zit je daar te kijken… Het overkomt Heidi Storme van carnavalboetiek Zonneweelde. zeg maar het verkleedhuis bij uitstek in de regio.


“Ik heb uiteraard ook de winkel moeten sluiten bij de uitbraak in volle hevigheid van het virus”, zegt Heidi. “Maart-april is anders een heel goede periode voor ons. Ik heb nog carnaval in Torhout kunnen meepikken en dan was het gedaan. Alles dicht en alle evenementen uitgesteld. Daar zaten voor mijn zaak een aantal kleppers tussen als de Bierfeesten…”

“Op maandag 11 mei kon ik mijn zaak heropenen maar het is wachten tot klanten komen. Communiefeesten zijn er niet, ook andere feestjes zijn nog altijd verboden. Er is dus geen enkele reden waarom mensen zich zouden verkleden. Ik klaag niet he maar stel dat alleen vast. Tot nu toe kreeg ik een klant over de vloer. Dat zal maar verbeteren als de regels nog wat losser worden. “

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *