Jeugdwerking 50% korting


De Torhoutse sportverenigingen waren al langer vragende partij om korting te krijgen voor hun jeugdwerking. Het huren van accommodatie kost veel geld. Veel jeugdploegen trainen meerdere keren per week, waardoor de huur op termijn aardig oploopt. Het spreekt voor zich dat verenigingen dit zo min mogelijk willen doorrekenen aan hun jeugdleden. Daarom het voorstel aan de gemeenteraad om het bestaande tarief voor de jeugd te halveren.


Dit reglement werd goedgekeurd in de gemeenteraad van 25 mei en gaat in werking vanaf 1 augustus 2020.

Het gaat dus over erkende Torhoutse verenigingen met jeugdwerking die een activiteit organiseren voor uitsluitend de doelgroep jeugd, personen met een beperking en verenigingen voor personen met een beperking.

Let wel, private feestelijkheden en/of fuiven en/of activiteiten van commerciële aard komen hiervoor niet in aanmerking.

De sportdienst voegt eraan toe dat in een van de komende weken de concrete tarieven worden vastgesteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *