Je hebt ten laatste op 28 mei je mondmasker

Het lokaal bestuur voorziet elke Torhoutenaar vanaf 6 jaar van een wasbaar herbruikbaar mondmasker. Die worden door gemotiveerde vrijwilligers  vandaag 26, woensdag 27 en donderdag 28 mei bedeeld.

 

Heel wat gemotiveerde vrijwilligers zijn sinds maandagochtend in de weer om de geleverde mondmaskers onder omslag te steken en klaar te maken voor bedeling. Vandaag is die bedeling dan ook van start gegaan.

Uiterlijk donderdag ontvangt iedereen z’n masker

De bedeling draait dus op volle toeren. Elke inwoner vanaf 6 jaar ontvangt uiterlijk donderdag 28 mei zijn of haar persoonlijk masker.  Men voorziet een volwassen en kindermondmasker (vanaf 6 jaar). Hou dus je brievenbus in de gaten!

Heb je vrijdagochtend 29 mei nog niets ontvangen? Dan is er iets fout gelopen. Mail dan zeker naar mondmaskers@torhout.be.

Filters federale overheid

Via de federale overheid werden ook filters voorzien. Deze werden echter nog maar deels geleverd, dus kunnen ze nog niet in alle pakketten voorzien worden. Wie geen filter ontvangen heeft, hoeft dit niet te melden. Dit werd reeds genoteerd. Van zodra de ontbrekende filters arriveren worden deze inwoners persoonlijk gecontacteerd.

Richtlijnen gebruik en onderhoud

 Samen met de mondmaskers ontvang je ook duidelijke richtlijnen voor een correct gebruik en onderhoud. Enkel bij correct gebruik van een mondmaskers heeft het dragen ervan zin.

2e ‘corona-editie’ Sparrensprokkels

 Samen met de mondmaskers mag de Torhoutenaar ook opnieuw een ‘corona-editie’ van Sparrensprokkels verwachten. Daarin wordt o.a. de Torhoutse exitstrategie toegelicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *