degoeste@home

Als de goeste in lekker eten te groot wordt…is er natuurlijk De Goeste.

Davy Desender: “We proberen met onze degoeste@home afhaaldienst het De Goeste gevoel mee te geven naar huis. Ook dit weekend is dit het geval.”

“Op zaterdag-zondag en pinkstermaandag kunnen onze huisgemaakte klassiekers besteld worden. Makkelijk online bestellen en betalen via onze website of telefonisch 050 69 77 70 en ter plaatse te betalen.”

 

“De koude gerechten zijn volledig afgewerkt, de warme gerechten zijn ovenklaar en dienen  enkel nog opgewarmd te worden. We werken met tijdsblokken van 1 klant per 10 minuten zodat er coronaproof kan afgehaald worden.”

 Bestellen kan dus via www.degoeste.net of meer info via 050697770

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *