Bad voor Bernard en burgemeester

De Torhoutse brandweerbevelhebber Bernard Diopere beleefde op zondag 31 mei zijn laatste officiële werkdag. Het werd een natte uitzwaai. Een verfrissend bad.

BRANDWEERMANNEN NEMEN IN STEENVELDSTRAAT AFSCHEID VAN COMMANDANT BERNARD DIOPERE (OP LAATSTE WERKDAG)

De Torhoutse brandweermannen en ook de politiemensen van de politiezone Kouter, verzamelden op de parking van de Steenveldstraat waarna ze stipt om 20 uur de sirene aan de voordeur van bevelhebber Bernard Diopere lieten loeien. Totaal verrast kwam hij niet naar buiten aan de voordeur maar aan de zijkant van zijn woning waar een korte huldiging plaatsvond in aanwezigheid van burgemeester Kristof Audenaert en schepen Rita Dewulf, bevoegd voor de brandweer. Na de vele lofbetuigingen en dankwoorden, pakten de Torhoutse spuitgasten Bernard Diopere onder de arm en werd hij van kop tot teen nat gespoten zodat hij zijn afzwaai nog lang zal herinneren. Ook burgemeester Kristof onderging eenzelfde lot, dit tot groot jolijt van de brandweermannen maar ook van de vele nieuwsgierigen die stonden te kijken.

BRANDWEERMANNEN NEMEN IN STEENVELDSTRAAT AFSCHEID VAN COMMANDANT BERNARD DIOPERE (OP LAATSTE WERKDAG)

Bernard Diopere wordt als postoverste na meer dan dertig jaar trouwe dienst, opgevolgd door Alain Crombez. In zijn slotwoord vroeg bevelhebber Diopere aan zijn manschappen  het vertrouwen te schenken aan zijn opvolger zoals jullie jarenlang  mij hebben gegeven. (Foto’s en tekst EVH)

Zie meer:

DSC_8688.jpg
DSC_8691.jpg
DSC_8693.jpg
DSC_8695.jpg
DSC_8697.jpg
DSC_8700.jpg
DSC_8606.jpg
DSC_8607.jpg
DSC_8608.jpg
DSC_8609.jpg
DSC_8610.jpg
DSC_8611.jpg

(c) Apriotief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *