Herschikkingen bij Toyota

Luc Muylaert (56) startte op 1 januari 1989 een garage in de Keibergstraat in Torhout. Vanaf 1 juni 1989 werden hij en zijn vrouw Marleen Soete het gezicht van Toyota in de regio. In 2011 investeerden ze nog in een nagelnieuwe garage met carrosserie in de Bruggestraat. Van 89 tot 2020…goed voor 31 jaar Toyota.
“Toyota wilde echter minder dealers en onder andere voorwaarden”, zegt Luc. “In deze tijden is dat toch een riskante onderneming en dus kozen wij ervoor om de garage over te laten.  Vanaf 2 juni ging dan ook Garage Van Steelant open. Francis Van Steelant van Peugeot Zedelgem huurt de gebouwen en  neemt ook de hele equipe over. Ikzelf blijf hier werken en blijf voor de trouwe klanten hun aanspreekpunt.  Naast verkoop van wagens, blijft de garage dezelfde service bieden.”

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *